Ndriçues mural Eglo 43197 Rampside
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues mural Eglo 43197 Rampside

Available:Në gjëndje
8,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues mural Eglo 43197 Rampside
 • Ndriçues mural nga Eglo. Modeli 43197, pjesë e koleksionit Rampside
 • Ndriçuesi i stilit industrial vintage në formën e një llambe të kohës vikinge. I përshtatshëm dhe mjaftë i mirë në dekorimin e ambienteve të brendshme si në sallon, kuzhinë apo dhe në dhomën e gjumit.
 • Ndriçuesi është në matrialin çelik me dru, në ngjyrë të zezë me kafe.
 • Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 300
 • Gjatesia (në mm) 80
 
Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
 • Klasa e sigurisë 2
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri i llambave dhe fuqia 1X28W
Ndriçues mural Eglo 43197 Rampside
 • Ndriçues mural nga Eglo. Modeli 43197, pjesë e koleksionit Rampside
 • Ndriçuesi i stilit industrial vintage në formën e një llambe të kohës vikinge. I përshtatshëm dhe mjaftë i mirë në dekorimin e ambienteve të brendshme si në sallon, kuzhinë apo dhe në dhomën e gjumit.
 • Ndriçuesi është në matrialin çelik me dru, në ngjyrë të zezë me kafe.
 • Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 300
 • Gjatesia (në mm) 80
  Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
 • Klasa e sigurisë 2
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 • Numri i llambave dhe fuqia 1X28W