Ndriçues Komedine Eglo 900978 MEGGIANO
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues Komedine Eglo 900978 MEGGIANO

Available:Out of Stock
5,500 Lek 10,000 Lek
Secure
Ndriçues Komedine Eglo 900978 MEGGIANO
 • Ndriçues Komedine Eglo 900978 MEGGIANO është një ndricues pa tela me një trup prej plastike në ngjyrë gri dhe të bardhë.
 • Për shkak të komponentëve të integruar RGB-LED produkti prodhon një dritë të bukur në ngjyra të ndryshme për çdo hapësirë ​​të jashtme. 
 • Ndriçuesi mund të ndizet ose fiket dhe mund të zbehet duke përdorur elementin Touch.
 • Llamba portative e tavolinës ka një bateri të integruar si dhe pjesa e sipërme mund të shkëputet duke lejuar produktin të transportohet në çdo hapësirë ​​të jashtme.
 • Ndriçuesi ka një vlerësim mbrojtjeje IP54, që do të thotë se është rezistente ndaj pluhurit dhe spërkatjes, e përshtatshme për përdorim në natyrë. 
 • Për shkak të dizajnit të tij elegant dhe funksional, Ndriçues Komedine Eglo 900978 MEGGIANO në natyrë përzihet në çdo zonë moderne të jashtme.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

900978

Familja:

MEGGIANO

Klasa e sigurisë:

3

Numri i llambave:

2

Fuqia e ndricimit:

 • 1.5 W
 • 0.8 W

Materiali:

Plastike / Gri, E Bardhe

Lloji i llambës:

LED

Bateri:

Po Li-jon; 2600 mAh

RGB:

PO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP54

Garancia:

5 vjet


Përmasat 

Lartësia (në mm):

320

Diametri (në mm):

150

Ndriçues Komedine Eglo 900978 MEGGIANO
 • Ndriçues Komedine Eglo 900978 MEGGIANO është një ndricues pa tela me një trup prej plastike në ngjyrë gri dhe të bardhë.
 • Për shkak të komponentëve të integruar RGB-LED produkti prodhon një dritë të bukur në ngjyra të ndryshme për çdo hapësirë ​​të jashtme. 
 • Ndriçuesi mund të ndizet ose fiket dhe mund të zbehet duke përdorur elementin Touch.
 • Llamba portative e tavolinës ka një bateri të integruar si dhe pjesa e sipërme mund të shkëputet duke lejuar produktin të transportohet në çdo hapësirë ​​të jashtme.
 • Ndriçuesi ka një vlerësim mbrojtjeje IP54, që do të thotë se është rezistente ndaj pluhurit dhe spërkatjes, e përshtatshme për përdorim në natyrë. 
 • Për shkak të dizajnit të tij elegant dhe funksional, Ndriçues Komedine Eglo 900978 MEGGIANO në natyrë përzihet në çdo zonë moderne të jashtme.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

900978

Familja:

MEGGIANO

Klasa e sigurisë:

3

Numri i llambave:

2

Fuqia e ndricimit:

 • 1.5 W
 • 0.8 W

Materiali:

Plastike / Gri, E Bardhe

Lloji i llambës:

LED

Bateri:

Po Li-jon; 2600 mAh

RGB:

PO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP54

Garancia:

5 vjet


Përmasat 

Lartësia (në mm):

320

Diametri (në mm):

150