Ndriçues komedine Eglo 43199 Rampside
Ndriçues komedine Eglo 43199 Rampside
Ndriçues komedine Eglo 43199 Rampside
Ndriçues komedine Eglo 43199 Rampside
Ndriçues komedine Eglo 43199 Rampside

Ndriçues komedine Eglo 43199 Rampside

6,600 Lek
Sale
Ndriçues komedine Eglo 43199 Rampside Ndriçues komedine nga Eglo. Modeli 43199, pjesë e koleksionit Rampside Ndriçuesi i stilit industrial vintage në formën e një ambazhuri të kohës vikinge. I përshtatshëm dhe mjaft i mirë në dekorimin e ambienteve të brendshme si në sallon, kuzhinë apo dhe në dhomën e gjumit. Ndriçuesi...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues komedine Eglo 43199 Rampside
  • Ndriçues komedine nga Eglo. Modeli 43199, pjesë e koleksionit Rampside
  • Ndriçuesi i stilit industrial vintage në formën e një ambazhuri të kohës vikinge. I përshtatshëm dhe mjaft i mirë në dekorimin e ambienteve të brendshme si në sallon, kuzhinë apo dhe në dhomën e gjumit.
  • Ndriçuesi është në matrialin çelik me dru, në ngjyrë të zezë me kafe.
  • Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat:
Diametri (në mm) 190
Gjatesia (në mm) 400

 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 1X28W

Artikuj të lidhur