Ndriçues i varur Eglo 99625 Boyal
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 99625 Boyal

Available:Në gjëndje
33,000 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99625 pjesë e Boyal

Një ndriçues modern me një dizajn tepër unik dhe shumë të bukur. I krijuar me qëllimin e vetëm që ti shtojë bukuri ambientit të cilin e dekoron. I përshtatshëm për tu vendosur në sallonin e shtëpisë por edhe në zyrën e punës tuaj 

Materiali tepër i mirë çeliku së bashku me pjesë druri dhe plastike

Ka burim drite LED të integruar.

 

Përmasat

Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 400
Gjatësia (në mm) 1010


Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Numri i llambave dhe fuqia (1) 2X12,5W
Numri i llambave dhe fuqia (2) 1X15,5W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99625 pjesë e Boyal

Një ndriçues modern me një dizajn tepër unik dhe shumë të bukur. I krijuar me qëllimin e vetëm që ti shtojë bukuri ambientit të cilin e dekoron. I përshtatshëm për tu vendosur në sallonin e shtëpisë por edhe në zyrën e punës tuaj 

Materiali tepër i mirë çeliku së bashku me pjesë druri dhe plastike

Ka burim drite LED të integruar.

 

Përmasat

Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 400
Gjatësia (në mm) 1010


Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Numri i llambave dhe fuqia (1) 2X12,5W
Numri i llambave dhe fuqia (2) 1X15,5W