Ndriçues i varur Eglo 99487 Almeida 2
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 99487 Almeida 2

Available:Në gjëndje
22,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99487, pjese e linjës Almeida 2
Një ndriçues modern elegant dhe tepër i veçantë në pamje. I krijuar si synim për të zbukuruar ambientin të cilin ndriçuesi dekoron, është i përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Material tepër cilësor prej çeliku në ngjyrë bronzi dhe kokat e ndriçuesit janë pëlhurë në ngjyrë gri.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 155
Gjatësia (në mm) 1200
 
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 5X40W 
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 99487, pjese e linjës Almeida 2 Një ndriçues modern elegant dhe tepër i veçantë në pamje. I krijuar si synim për të zbukuruar ambientin të cilin ndriçuesi dekoron, është i përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Material tepër cilësor prej çeliku në ngjyrë bronzi dhe kokat e ndriçuesit janë pëlhurë në ngjyrë gri.   Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 155 Gjatësia (në mm) 1200   Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20  Klasa e sigurisë 1 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia: 5X40W