Ndriçues i varur Eglo 98648 Alobrase
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 98648 Alobrase

Available:Në gjëndje
7,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98648 pjesë e koleksionit Alobrase 
Një ndriçues elegant dhe i thjeshtë pjesë e koleksioneve vintage. 
I përshtatshëm për dekorimin e ambienteve të ndryshme të brendshme.
Ndricimi E27
 
Përmasat
Lartësia (në mm): 1100
Diametri (në mm): 200

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98648 pjesë e koleksionit Alobrase  Një ndriçues elegant dhe i thjeshtë pjesë e koleksioneve vintage.  I përshtatshëm për dekorimin e ambienteve të ndryshme të brendshme.
Ndricimi E27   Përmasat Lartësia (në mm): 1100 Diametri (në mm): 200
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështisë) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X40