Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C
Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C
Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C

Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C

22,000 Lek
55,000 Lek
Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98606 Cerignola-C Ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe shumë të bukur. Ideal për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë suaj. Në stilin Techno, e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave deri në 5m².  Montohet direkt në...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo 98606 Cerignola-C
  • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98606 Cerignola-C
  • Ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe shumë të bukur.
  • Ideal për të dekoruar ambientet e brendshme të shtëpisë suaj.
  • Në stilin Techno, e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave deri në 5m². 
  • Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
  • Ndriçues LED, me spektër ndriçimi 2700-6500, RGB (e kuqe, jeshile, blu).
  • Ndriçuesi është i pajisur edhe me telekomandë për të zgjedhur ndriçimin e dëshiruar.

Informacionet Teknike

Marka

Eglo

Kodi

98606

Familja

Cerignola-C

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

32 W

Materiali / ngjyra

Celik / e bardhe

Numri i llambave

1

Lloji i llampes

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

PO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

PO

Shkalla e mbrojtjes

IP20

Garancia

5 vjet

 

Përmasat 

Gjatësia (në mm):

1100

Gjeresia (në mm):

600

Artikuj të lidhur