Ndriçues i varur Eglo 98605 Cerignola-C
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-66%
Ndriçues i varur Eglo 98605 Cerignola-C
Ndriçues i varur Eglo 98605 Cerignola-C
Ndriçues i varur Eglo 98605 Cerignola-C

Ndriçues i varur Eglo 98605 Cerignola-C

Available:Në gjëndje
11,900 Lek 35,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98605 pjesë e koleksionit Cerignola-C Ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe mjaftë të bukur. 
Në stilin Techno, i projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave deri në 5m². 
Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi. I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Ndriçues LED, me spektër ndriçimi 2700-6500, RGB (e kuqe, jeshile, blu).
Ndriçuesi është i pajisur edhe me telekomandë për të zgjedhur ndriçimin e dëshiruar.

Përmasat
Lartësia (ne mm): 1100
Diametri (në mm): 400

Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X21W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98605 pjesë e koleksionit Cerignola-C Ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe mjaftë të bukur.  Në stilin Techno, i projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave deri në 5m².  Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi. I përshtatshëm për ambiente të brendshme. Ndriçues LED, me spektër ndriçimi 2700-6500, RGB (e kuqe, jeshile, blu). Ndriçuesi është i pajisur edhe me telekomandë për të zgjedhur ndriçimin e dëshiruar.
Përmasat Lartësia (ne mm): 1100 Diametri (në mm): 400

Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X21W