Ndriçues i varur Eglo 98455 Cantallops
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-67%
Ndriçues i varur Eglo 98455 Cantallops
Ndriçues i varur Eglo 98455 Cantallops
Ndriçues i varur Eglo 98455 Cantallops

Ndriçues i varur Eglo 98455 Cantallops

Available:Në gjëndje
11,000 Lek 34,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo 98455 Cantallops
 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98455 i koleksionit Cantallops.
 • Ndriçues apo llambadar quajeni si të doni në fund ka rëndësi bukuria funksionaliteti dhe ndriçimi i tij.
 • Cantallops i përfshin të gjitha këto cilësi. Mjaft unik në llojin e tij ky ndriçuesh mund të përshkruhet nga thjeshtë një fjalë e vetme. Magjepsës.
 • Materiali i përbërë prej çelikut në ngjyrë të zezë e bën të përshtatshëm për tu vendosur dhe dekoruar sallonet e shtëpive.

Informacionet Teknike

Marka

Eglo

Kodi

98455

Familja

CANTALLOPS

Klasa e energjise

E27

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

5x40W

Numri i llambave

Lloji i llambes

E14

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO
Garancia 2 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Diametri (në mm):

690

Gjatësia (në mm) 

-

Pesha (ne kg)

4.18

Ndriçues i varur Eglo 98455 Cantallops
 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98455 i koleksionit Cantallops.
 • Ndriçues apo llambadar quajeni si të doni në fund ka rëndësi bukuria funksionaliteti dhe ndriçimi i tij.
 • Cantallops i përfshin të gjitha këto cilësi. Mjaft unik në llojin e tij ky ndriçuesh mund të përshkruhet nga thjeshtë një fjalë e vetme. Magjepsës.
 • Materiali i përbërë prej çelikut në ngjyrë të zezë e bën të përshtatshëm për tu vendosur dhe dekoruar sallonet e shtëpive.

Informacionet Teknike

Marka

Eglo

Kodi

98455

Familja

CANTALLOPS

Klasa e energjise

E27

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

5x40W

Numri i llambave

Lloji i llambes

E14

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO
Garancia 2 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Diametri (në mm):

690

Gjatësia (në mm) 

-

Pesha (ne kg)

4.18