Ndriçues i varur Eglo 97855 Roccaforte
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 97855 Roccaforte

Available:Në gjëndje
15,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97855 pjesë e linjës Roccaforte. Një ndriçues modern me një pamje të veçantë dhe shumë të bukur. Kapaku i ndriçuesit në formën e një kupole me konture gjeometrike. I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme në shtëpi apo dhe zyra. Materiali cilësor i çelikut, në ngjyrë të bardhë.

Permasat:
Lartësia (në mm): 1100
Diametri (në mm): 400

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97855 pjesë e linjës Roccaforte. Një ndriçues modern me një pamje të veçantë dhe shumë të bukur. Kapaku i ndriçuesit në formën e një kupole me konture gjeometrike. I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme në shtëpi apo dhe zyra. Materiali cilësor i çelikut, në ngjyrë të bardhë.
Permasat: Lartësia (në mm): 1100 Diametri (në mm): 400
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W