Ndriçues i varur Eglo 97604 Cortaderas
Ndriçues i varur Eglo 97604 Cortaderas
Ndriçues i varur Eglo 97604 Cortaderas
Ndriçues i varur Eglo 97604 Cortaderas

Ndriçues i varur Eglo 97604 Cortaderas

7,500 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97604 pjesë e linjës Cortaderas. Një ndriçues me dizajn të thjeshtë elegant dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme si në shtëpi por dhe në zyrat e punës. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë.   Përmasat Lartësia (në mm)...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97604 pjesë e linjës Cortaderas. Një ndriçues me dizajn të thjeshtë elegant dhe shumë të bukur. I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme si në shtëpi por dhe në zyrat e punës. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë.
 

Përmasat

Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 95

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz

 Numri i llambave dhe fuqia: 1X4.8W

Artikuj të lidhur