Ndriçues i varur Eglo 97444 Savignano
Ndriçues i varur Eglo 97444 Savignano
Ndriçues i varur Eglo 97444 Savignano

Ndriçues i varur Eglo 97444 Savignano

6,900 Lek
16,900 Lek
Sale Sold out
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 97444 pjesë e koleksionit Savignano. Shtoni ngrohtësi në hapësirën tuaj me Savignano. Ky ndriçues përmban një nuancë të zezë mat me detaje të prera të bardha. Ofron një lartësi të rregullueshme me aftësinë për t'u montuar edhe në një tavan të pjerrët.Një ndriçues i përshtatshëm...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 97444 pjesë e koleksionit Savignano.
Shtoni ngrohtësi në hapësirën tuaj me Savignano.
Ky ndriçues përmban një nuancë të zezë mat me detaje të prera të bardha.
Ofron një lartësi të rregullueshme me aftësinë për t'u montuar edhe në një tavan të pjerrët.
Një ndriçues i përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Materiali cilësor i çelikut në ngjyrë të zezë.
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 160
Gjatësia (në mm) 800

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X60W

Artikuj të lidhur