Ndriçues i varur Eglo 97087 Comba-C

5,500 Lek
25,000 Lek
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97087 pjesë e koleksionit Comba-CNdriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur.I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.Ideali për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë me pamjen e...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 97087 pjesë e koleksionit Comba-C
Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur.
I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm.
Ideali për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë me pamjen e tij.

Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
Materiali çelik në ngjyrë të bardhë dhe kontura plastike
Lloji i ndriçuesit LED

Artikuj të lidhur