Ndriçues i varur Eglo 96943 Zacharo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 96943 Zacharo

Available:Në gjëndje
9,400 Lek 29,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur nga Eglo, modeli 96943 pjesë e koleksionit Zacharo
Ndriçues modern me një dizajn të thjeshtë, dhe mjaftë unik .
Një temperaturë ngjyre që prodhon një ton të ngrohtë të bardhë, i cili është ideal për ndriçimin e ambienteve të brendshme si sallonin dhomën e gjumit kuzhinën etj
Materiali tepër cilësor dhe rezistent i celikut dhe xham në ngjyrë gri si të hirit dhe me elemente metalike në krom saten.
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 700

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 6X4W
Ndriçues i varur nga Eglo, modeli 96943 pjesë e koleksionit Zacharo
Ndriçues modern me një dizajn të thjeshtë, dhe mjaftë unik .
Një temperaturë ngjyre që prodhon një ton të ngrohtë të bardhë, i cili është ideal për ndriçimin e ambienteve të brendshme si sallonin dhomën e gjumit kuzhinën etj Materiali tepër cilësor dhe rezistent i celikut dhe xham në ngjyrë gri si të hirit dhe me elemente metalike në krom saten.
  Përmasat Lartësia (në mm) 1500 Diametri (në mm) 700
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 6X4W