Ndriçues i varur Eglo 96515 Noventa 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 96515 Noventa 1

Available:Out of Stock
11,900 Lek 32,000 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo 96515 Noventa 1    
 • Me një stil modern, të rafinuar dhe një dizajn madhështor plotë elegancë.
 • I projektuar për prodhim efikas të dritës në të gjithë dhomën. 6x3.3W është konsumi maksimal i energjisë së ndriçuesit.
  I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme qofshin ato në shtëpinë tuaj dhe jo vetëm.
  Ndriçoni dhe zbukuroni ambientet tuaja të brendshme me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
 • I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme qofshin ato në shtëpinë tuaj dhe jo vetëm.
 • Materiali celik dhe kokat e ndricuesit qelq, me ngjyrë kromi dhe të bardhë.  
 • Lloji i ndriçuesit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)
Përmasat:
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 730
Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20 
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Voltazhi 220-240V 50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia 6X3.3W 
Ndriçues i varur Eglo 96515 Noventa 1    
 • Me një stil modern, të rafinuar dhe një dizajn madhështor plotë elegancë.
 • I projektuar për prodhim efikas të dritës në të gjithë dhomën. 6x3.3W është konsumi maksimal i energjisë së ndriçuesit.
  I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme qofshin ato në shtëpinë tuaj dhe jo vetëm.
  Ndriçoni dhe zbukuroni ambientet tuaja të brendshme me ndriçuesit më të mirë nga "Eglo"
 • I përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme qofshin ato në shtëpinë tuaj dhe jo vetëm.
 • Materiali celik dhe kokat e ndricuesit qelq, me ngjyrë kromi dhe të bardhë.  
 • Lloji i ndriçuesit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)
Përmasat: Lartësia (në mm) 1500 Diametri (në mm) 730 Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20  Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz  Voltazhi 220-240V 50/60Hz Numri I llambave dhe fuqia 6X3.3W