Ndriçues i varur Eglo 96194 Sendero
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 96194 Sendero

Available:Në gjëndje
18,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96194 pjesë e koleksionit Sendero
Dizajn i vecantë dhe modern, me pjesën e fundit të bërë prej druri Maple. I përshtatshëm kryesisht për ambiente ndenje dhe ngrënjie.   
Materiali tepër cilësor dhe rezisten çeliku në ngjyrë gri si të hirit dhe koka e ndricuesit prej druri.     
                              
Përmasat
Lartësia (në mm) 1300
Gjerësia (në mm) 250
Gjatësia (në mm) 775
Gjatësia e kanopit (në mm) 317
Gjerësia e kanopit (në mm) 72
Lartësia e kanopit (në mm) 30

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 2X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 96194 pjesë e koleksionit Sendero Dizajn i vecantë dhe modern, me pjesën e fundit të bërë prej druri Maple. I përshtatshëm kryesisht për ambiente ndenje dhe ngrënjie.    Materiali tepër cilësor dhe rezisten çeliku në ngjyrë gri si të hirit dhe koka e ndricuesit prej druri.                                     Përmasat Lartësia (në mm) 1300
Gjerësia (në mm) 250
Gjatësia (në mm) 775
Gjatësia e kanopit (në mm) 317
Gjerësia e kanopit (në mm) 72
Lartësia e kanopit (në mm) 30

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia 2X60W