Ndriçues i varur Eglo 94354 Sarabia
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-35%
Ndriçues i varur Eglo 94354 Sarabia
Ndriçues i varur Eglo 94354 Sarabia
Ndriçues i varur Eglo 94354 Sarabia

Ndriçues i varur Eglo 94354 Sarabia

Available:Në gjëndje
8,900 Lek 13,700 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94354 pjesë e Sarabia. Një ndriçues modern me një stil të thjeshtë elegant dhe shumë të bukur. I krijuar dhe mëse i përshtatshëm për të gjithë ambientet e brendshme për të fituar një pamje elegante. Materiali cilësor prej çeliku në ngjyrë gri.

Përmasat
Lartësia (në mm) 2000
Diametri (në mm) 405

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz 
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94354 pjesë e Sarabia. Një ndriçues modern me një stil të thjeshtë elegant dhe shumë të bukur. I krijuar dhe mëse i përshtatshëm për të gjithë ambientet e brendshme për të fituar një pamje elegante. Materiali cilësor prej çeliku në ngjyrë gri.

Përmasat
Lartësia (në mm) 2000
Diametri (në mm) 405

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz 
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W