Ndriçues i varur Eglo 94353 Sarabia
Ndriçues i varur Eglo 94353 Sarabia
Ndriçues i varur Eglo 94353 Sarabia

Ndriçues i varur Eglo 94353 Sarabia

4,100 Lek
7,100 Lek
Sale Sold out
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94353 pjesë e koleksionit Sarabia. Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94353 pjesë e Sarabia. Një ndriçues modern me një stil të thjeshtë elegant dhe shumë të bukur. I krijuar dhe mëse i përshtatshëm për të gjithë ambientet e brendshme duke ju dhënë një pamje elegante. Materiali...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94353 pjesë e koleksionit Sarabia. Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94353 pjesë e Sarabia. Një ndriçues modern me një stil të thjeshtë elegant dhe shumë të bukur. I krijuar dhe mëse i përshtatshëm për të gjithë ambientet e brendshme duke ju dhënë një pamje elegante. Materiali cilësor prej çeliku në ngjyrë gri.

Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 275
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W

Artikuj të lidhur