Ndriçues i varur Eglo 94189 Tarbes
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 94189 Tarbes

Available:Në gjëndje
9,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94189 pjesë e koleksionit Tarbes
Ndriçues me temë vintage me dizajn të thjeshtë, elegant dhe shumë të bukur në formën e diamantit. I përshtatshëm për tu vendosur në ambientet e brendshme si sallone, kuzhina, dhoma gjumi etj. Materiali tepër cilësor çelik në ngjyrë të zezë.
Lloji i ndricuesit E27
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 175
Gjatësia (në mm) 790
Gjatësia e kanopit (në mm) 106
Gjerësia e kanopit (në mm) 65
Lartësia e kanopit (në mm) 25

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X60W (Llampat nuk përfshihen në paketim)
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94189 pjesë e koleksionit Tarbes
Ndriçues me temë vintage me dizajn të thjeshtë, elegant dhe shumë të bukur në formën e diamantit. I përshtatshëm për tu vendosur në ambientet e brendshme si sallone, kuzhina, dhoma gjumi etj. Materiali tepër cilësor çelik në ngjyrë të zezë. Lloji i ndricuesit E27   Përmasat Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 175 Gjatësia (në mm) 790 Gjatësia e kanopit (në mm) 106 Gjerësia e kanopit (në mm) 65 Lartësia e kanopit (në mm) 25
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X60W (Llampat nuk përfshihen në paketim)