Ndriçues i varur Eglo 93525 Trevelo
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-82%
Ndriçues i varur Eglo 93525 Trevelo
Ndriçues i varur Eglo 93525 Trevelo
Ndriçues i varur Eglo 93525 Trevelo

Ndriçues i varur Eglo 93525 Trevelo

Available:Out of Stock
3,200 Lek 18,000 Lek
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 93525 Trevelo
Eshtë një ndriçues dekorativ dhe funksional në të njëjtën kohë. 
Ndriçuesi është një tub qelqi i pastër. Brenda vendoset një tel alumini.
Efektin e plotë e marrim pasi e ndezim. Dritë me ngjyrë të ngrohtë 3000K, Lumeni 1680 
Elemente metalike me ngjyrë krom. Llamba e varur ne tela, mundesi shkurtimi.
Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 70
Gjatësia (në mm) 765

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës
Voltage 100-240V
U out 12V
I out 2500mA
Hz 100Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X24W (nuk përfshihen në paketim
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 93525 Trevelo Eshtë një ndriçues dekorativ dhe funksional në të njëjtën kohë.  Ndriçuesi është një tub qelqi i pastër. Brenda vendoset një tel alumini. Efektin e plotë e marrim pasi e ndezim. Dritë me ngjyrë të ngrohtë 3000K, Lumeni 1680  Elemente metalike me ngjyrë krom. Llamba e varur ne tela, mundesi shkurtimi. Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.   Përmasat: Lartësia (në mm) 1100 Gjerësia (në mm) 70 Gjatësia (në mm) 765
Informacione teknike: Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 Klasa e sigurisë 2 Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz Tensioni i punës Voltage 100-240V U out 12V I out 2500mA Hz 100Hz Numri i llambave dhe fuqia: 1X24W (nuk përfshihen në paketim