Ndriçues i varur Eglo 900917 VALLEROSA
Ndriçues i varur Eglo 900917 VALLEROSA
Ndriçues i varur Eglo 900917 VALLEROSA

Ndriçues i varur Eglo 900917 VALLEROSA

29,000 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo 900917 VALLEROSA Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900917  pjese e koleksionit VALLEROSA. I krijuar me një dizajn ku bashkohet eleganca me stilin modern. Është i përshtatshëm për ambiente të brendshme kryesisht për dhomë ngrënie ose kuzhinë. Ndriçues i varur Eglo 900917 VALLEROSA ka ndërthurje te materialeve cilësore...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo 900917 VALLEROSA
  • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900917  pjese e koleksionit VALLEROSA.
  • I krijuar me një dizajn ku bashkohet eleganca me stilin modern.
  • Është i përshtatshëm për ambiente të brendshme kryesisht për dhomë ngrënie ose kuzhinë.
  • Ndriçues i varur Eglo 900917 VALLEROSA ka ndërthurje te materialeve cilësore të luminit, çelikut, plastikës në ngjyrë bronxi dhe të bardhë.
  • Lloji i ndriçuesit LED.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

900917

Familja:

VALLEROSA

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit (Watt):

25.2 W

Materiali:

Alumini, çeliku, plastike

Ngjyra:

Bronx i krehur, e bardhë

Numri i llambave:

1

Lloji i ndricuesit:

LED

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Diametri (në mm):

580

Artikuj të lidhur