Ndricues i varur Eglo 900379 CONTRISA
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i varur Eglo 900379 CONTRISA

Available:Në gjëndje
12,000 Lek
Image
Secure
Ndricues i varur Eglo 900379 CONTRISA 
 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900379 pjesë e koleksionit CONTRISA.
 • Mund të themi me plot bindjen që ky ndriçues është unik.
 • Përshtatet lehtësisht në çdo ambient që ju dëshironi.
 • Ky ndriçues përbëhet nga materiali alumin , çeliku  në ngjyrë gri.
 • Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambjenteve të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi, etj.
 • Modern i thjeshtë dhe me klas janë pikat që e karakterizojnë.
 • I përshtatshëm në çdo ambient dhe lehtësisht i pëlqyer.
 • Ndriçoni ambientet tuaja me ndriçuesit më të mirë nga Eglo

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

900379

Familja:

CONTRISA

Klasa e energjisë:

E27

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

40W

Numri i llambave:

1

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia:

2 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Diametri (në mm):

380
Ndricues i varur Eglo 900379 CONTRISA 
 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900379 pjesë e koleksionit CONTRISA.
 • Mund të themi me plot bindjen që ky ndriçues është unik.
 • Përshtatet lehtësisht në çdo ambient që ju dëshironi.
 • Ky ndriçues përbëhet nga materiali alumin , çeliku  në ngjyrë gri.
 • Eshtë një model i thjeshtë që i pështatet ambjenteve të brendshme si dhomë ndenje, dhomë gjumi, etj.
 • Modern i thjeshtë dhe me klas janë pikat që e karakterizojnë.
 • I përshtatshëm në çdo ambient dhe lehtësisht i pëlqyer.
 • Ndriçoni ambientet tuaja me ndriçuesit më të mirë nga Eglo

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

900379

Familja:

CONTRISA

Klasa e energjisë:

E27

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

40W

Numri i llambave:

1

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia:

2 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Diametri (në mm):

380