Ndriçues i varur Eglo 900352 Clavellina
Ndriçues i varur Eglo 900352 Clavellina
Ndriçues i varur Eglo 900352 Clavellina

Ndriçues i varur Eglo 900352 Clavellina

45,000 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo 900352 Clavellina Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900352 pjesë e koleksionit Clavellina Ndriçues modern i krijuar me thjeshtësinë dhe elegancën duke e bëre këtë ndriçues shumë të bukur dhe mjaft të veçantë. I përshtatshëm për ambientet e brendshme. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo 900352 Clavellina
  • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 900352 pjesë e koleksionit Clavellina
  • Ndriçues modern i krijuar me thjeshtësinë dhe elegancën duke e bëre këtë ndriçues shumë të bukur dhe mjaft të veçantë.
  • I përshtatshëm për ambientet e brendshme.
  • Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe detajet plastikë në ngjyrë të bardhë
  • Ndriçuesi LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

 

Informacionet Teknike

 Kodi:

900352

Familja:

CLAVELLINA

Klasa e energjise:

F

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

7W

Numri i llambave:

6

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Garancia :

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Gjerësia (në mm):

400

Gjatësia (në mm) 

1200

Artikuj të lidhur