Ndriçues i varur Eglo 82785 Vetro
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 82785 Vetro

Available:Në gjëndje
3,300 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 82785 pjesë e koleksionit Vetro
Një dizajn në formën e çadrës, i thjeshtë dhe klasik. I përshtatshëm dhe mjaftë i bukur në ndriçimin e ambienteve të brendshme.
Materiali tepër i mirë i plastikës dhe ai kokës së ndriçuesit prej qelqi, të dyja në ngjyrë të bardhë.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartësia (ne mm): 1100
Diametri (në mm): 350

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 82785 pjesë e koleksionit Vetro Një dizajn në formën e çadrës, i thjeshtë dhe klasik. I përshtatshëm dhe mjaftë i bukur në ndriçimin e ambienteve të brendshme. Materiali tepër i mirë i plastikës dhe ai kokës së ndriçuesit prej qelqi, të dyja në ngjyrë të bardhë. Lloji i ndriçuesit E27
Përmasat Lartësia (ne mm): 1100 Diametri (në mm): 350

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W