Ndriçues i varur Eglo 64893 San Cono
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 64893 San Cono

Available:Në gjëndje
5,600 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 64893 pjesë e koleksionit San Cono. Ndriçues modern me një dizajn të thjeshtë por mjaftë të veçantë dhe të bukur. I përshtatshëm në modelimin e ambienteve të brendshme si në shtëpi por dhe më gjerë. Me material cilësor dhe rezistent çeliku me kombinim të ngjyrave të zezë dhe të artë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 390
Diametri (në mm) 60
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X35W
 

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 64893 pjesë e koleksionit San Cono. Ndriçues modern me një dizajn të thjeshtë por mjaftë të veçantë dhe të bukur. I përshtatshëm në modelimin e ambienteve të brendshme si në shtëpi por dhe më gjerë. Me material cilësor dhe rezistent çeliku me kombinim të ngjyrave të zezë dhe të artë.

Përmasat
Lartësia (në mm) 390
Diametri (në mm) 60
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X35W