Ndriçues i varur Eglo 64307 Pastrengo 2

75,000 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 64307 pjesë e linjës Pastrengo 2 Një ndriçues i thjeshtë dhe modern.  I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendëshme. Ndriçimi LED, 4000K (i bardhë). Materiali çelik dhe plastikë, me ngjyrë të zezë dhe të bardhë.   Përmasat: Lartësia (në mm) 3080 Gjerësia (në mm) 80...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 64307 pjesë e linjës Pastrengo 2
Një ndriçues i thjeshtë dhe modern. 
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendëshme.
Ndriçimi LED, 4000K (i bardhë).
Materiali çelik dhe plastikë, me ngjyrë të zezë dhe të bardhë.
 
Përmasat:
Lartësia (në mm) 3080
Gjerësia (në mm) 80
Diametri (në mm) 1100

Informacionet teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20 
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri I llambave dhe fuqia: 75W 

Artikuj të lidhur