Ndriçues i varur Eglo 49878 Carlton 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 49878 Carlton 1

Available:Në gjëndje
15,400 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49878 pjesë e koleksionit Carlton 1
Stil mjaft modern dhe tepër unik, me një dizajn në formën e kafazit, duke e bërë të vacantë dhe një ndriçues që mund të bëhet lehtësisht pjesë e çdo dhome.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme si në dhomën e gjumit apo dhe në sallonin e shtëpisë
Materiali cilësor dhe rezistent prej çeliku me një kombinim dy ngjyrësh në të zezë dhe gold.
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 385
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
 

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49878 pjesë e koleksionit Carlton 1 Stil mjaft modern dhe tepër unik, me një dizajn në formën e kafazit, duke e bërë të vacantë dhe një ndriçues që mund të bëhet lehtësisht pjesë e çdo dhome. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme si në dhomën e gjumit apo dhe në sallonin e shtëpisë Materiali cilësor dhe rezistent prej çeliku me një kombinim dy ngjyrësh në të zezë dhe gold.   Përmasat Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 385
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W