Ndriçues i varur Eglo 49819 Grantham 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 49819 Grantham 1

Available:Në gjëndje
21,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49819 pjesë e koleksionit Grantham 1 
Stil skandinav me temë vintage një krijim shumë i bukur dhe klasik, mjaftë i thjeshtë por që tërheq vëmendje, duke ofruar një pamje unike  në shtëpitë tuaja, hotele, bujtina etj. Me matrialin tepër cilësor të çelikut në ngjyrë kafe antike dhe bezhë.
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 370
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49819 pjesë e koleksionit Grantham 1  Stil skandinav me temë vintage një krijim shumë i bukur dhe klasik, mjaftë i thjeshtë por që tërheq vëmendje, duke ofruar një pamje unike  në shtëpitë tuaja, hotele, bujtina etj. Me matrialin tepër cilësor të çelikut në ngjyrë kafe antike dhe bezhë.   Përmasat Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 370  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W