Ndriçues i varur Eglo 49734 Coldingham
Ndriçues i varur Eglo 49734 Coldingham
Ndriçues i varur Eglo 49734 Coldingham
Ndriçues i varur Eglo 49734 Coldingham

Ndriçues i varur Eglo 49734 Coldingham

3,900 Lek
21,000 Lek
Sale Sold out
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 49734 pjesë e koleksionit Coldingham Një ndriçues i temës Vintage i veçantë dhe shumë i bukur. Me diametër 32 cm, është prej çeliku në ngjyrë ndryshku, i cili është i pajisur me hapsira dekorative në formë fjalësh. Duket veçanërisht mirë mbi një tryezë të dhomës...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 49734 pjesë e koleksionit Coldingham
Një ndriçues i temës Vintage i veçantë dhe shumë i bukur.
Me diametër 32 cm, është prej çeliku në ngjyrë ndryshku, i cili është i pajisur me hapsira dekorative në formë fjalësh.
Duket veçanërisht mirë mbi një tryezë të dhomës së ngrënies apo dhe në dhomën e gjumit.
Lloji i ndriçuesit E27
 

Përmasat

  • Lartësia (në mm) 1100
  • Diametri (në mm) 32 

Informacione teknike

  • Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
  • Klasa e sigurisë 1
  • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
  • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
  • Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W

Artikuj të lidhur