Ndriçues i varur Eglo 49684 Oldbury
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 49684 Oldbury

Available:Në gjëndje
24,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49684 pjesë e linjës Oldbury
Stil i pagabueshëm skandinav që dallohet nga thjeshtësia, duke ofruar një pamje unike në shtëpitë tuaja, hotele, bujtina etj.
Ndriçuesi kombinon në mënyrë harmonike materialet - celik i zi me dru të vjetër në ngjyrë kafe.

Përmasat:
Lartësia (në mm): 1100
Gjërësia (në mm): 260
Gjatësia (në mm): 860
Gjatësia e kanopit (në mm): 400
Gjerësia e kanopit (në mm): 45
Lartësia e kanopit (në mm): 45 
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2X60W
 

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49684 pjesë e linjës Oldbury Stil i pagabueshëm skandinav që dallohet nga thjeshtësia, duke ofruar një pamje unike në shtëpitë tuaja, hotele, bujtina etj. Ndriçuesi kombinon në mënyrë harmonike materialet - celik i zi me dru të vjetër në ngjyrë kafe.
Përmasat: Lartësia (në mm): 1100 Gjërësia (në mm): 260 Gjatësia (në mm): 860 Gjatësia e kanopit (në mm): 400 Gjerësia e kanopit (në mm): 45 Lartësia e kanopit (në mm): 45   
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2X60W