Ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-45%
Ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown
Ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown
Ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown

Ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown

Available:Out of Stock
5,900 Lek 10,800 Lek
Secure

Ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown

 • Ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown , pjesë e koleksionit Newtown.
 • Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur.
 • I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj  apo dhe të zyrave.
 • Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown. 
 • Materiali celik në ngjyrë të zezë.
 • Lloji i ndriçuesit E27.

Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 1300
 • Diametri (në mm) 380 P
 • Pesha 1,84 Kilogram

Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz max.
 • Watazhë (1) 3X60W

Ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown

 • Ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown , pjesë e koleksionit Newtown.
 • Ndriçues modern i krijuar me një pamje të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur.
 • I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj  apo dhe të zyrave.
 • Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga ndriçues i varur Eglo 49479 Newtown. 
 • Materiali celik në ngjyrë të zezë.
 • Lloji i ndriçuesit E27.

Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 1300
 • Diametri (në mm) 380 P
 • Pesha 1,84 Kilogram

Informacione teknike:
 • Shkalla e sigurisë IP20
 • Klasa e sigurisë 1
 • Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
 • Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz max.
 • Watazhë (1) 3X60W