Ndriçues i varur Eglo 43561 Takeley
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 43561 Takeley

Available:Në gjëndje
11,200 Lek
Image
Secure
 Ndriçues i varur Eglo 43561 Takeley
 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43561Takeley
 • Ky ndriçues do të jetë krahu juaj i zgjatur. Shume modern, futuristik dhe tepër i veçantë.
 • Falë disa nyjeve, mund të rregullohet dhe drejtohet pikërisht aty ku nevojitet drita.
 • Kokat individuale mund të jenë deri në 2 metra larg njëra-tjetrës.
 • Ndriçues i varur Eglo 43561 Takeley Është i përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme si zyra, dhoma gjumi dhe dhoma studimi.
 

Informacionet Teknike

Marka

Eglo

Kodi

43561

Familja

Takeley

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

28 W

Materiali

Metal/ e zeze

Numri i llambave

1

Lloji i llampes

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

PO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes

IP20

Garancia

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1325

Gjatesia (në mm):

150

 Ndriçues i varur Eglo 43561 Takeley
 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 43561Takeley
 • Ky ndriçues do të jetë krahu juaj i zgjatur. Shume modern, futuristik dhe tepër i veçantë.
 • Falë disa nyjeve, mund të rregullohet dhe drejtohet pikërisht aty ku nevojitet drita.
 • Kokat individuale mund të jenë deri në 2 metra larg njëra-tjetrës.
 • Ndriçues i varur Eglo 43561 Takeley Është i përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme si zyra, dhoma gjumi dhe dhoma studimi.
 

Informacionet Teknike

Marka

Eglo

Kodi

43561

Familja

Takeley

Klasa e sigurisë:

1

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit

28 W

Materiali

Metal/ e zeze

Numri i llambave

1

Lloji i llampes

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

PO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes

IP20

Garancia

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1325

Gjatesia (në mm):

150