Ndricues i varur Eglo 39985 Altamira
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i varur Eglo 39985 Altamira

Available:Në gjëndje
31,000 Lek
Image
Secure

Ndricues i varur Eglo 39985 Altamira

 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39985 , pjesë e koleksionit Altamira.
 • Një dizajn i thjeshtë dhe modern me 4 llamba për ndriçim.
 • Modeli është elegant dhe shumë i bukur.
 • I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
 • Pajisje ndriçimi bashkëkohore që do të shtojë elegancën dhe bukurinë shtëpisë, hotelit apo restorantit tuaj.
 • Lloji i ndriçuesit GU10-LED.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

39985

Familja:

Altamira

Klasa e sigurisë:

4

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

4X4,6W

Materiali:

Clik/ e zezë, tunxh
Xhami plastik, e bardhë

Numri i llambave

1

Lloji i llampes:

GU10-LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Gjerësia (në mm):

210

Lartësia (në mm):

1500

Gjatësia (në mm):

1155

Ndricues i varur Eglo 39985 Altamira

 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39985 , pjesë e koleksionit Altamira.
 • Një dizajn i thjeshtë dhe modern me 4 llamba për ndriçim.
 • Modeli është elegant dhe shumë i bukur.
 • I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
 • Pajisje ndriçimi bashkëkohore që do të shtojë elegancën dhe bukurinë shtëpisë, hotelit apo restorantit tuaj.
 • Lloji i ndriçuesit GU10-LED.

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

39985

Familja:

Altamira

Klasa e sigurisë:

4

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

4X4,6W

Materiali:

Clik/ e zezë, tunxh
Xhami plastik, e bardhë

Numri i llambave

1

Lloji i llampes:

GU10-LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Gjerësia (në mm):

210

Lartësia (në mm):

1500

Gjatësia (në mm):

1155