Ndriçues i varur Eglo 39912 Mayazes
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39912 Mayazes

Available:Në gjëndje
36,000 Lek
Image
Secure
Ndricues i varur Eglo. Modeli 39912 pjesë e koleksionit Mayazes
Një ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe minimalist.
I pështatshëm për ambiente të brendshme si në shtëpi dhe zyra.
Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe koka e ndriçuesit prej druri.
Lloji i ndricuesit GU10-LED
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 250
Gjatësia (në mm) 1050

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3 X4.6W
Ndricues i varur Eglo. Modeli 39912 pjesë e koleksionit Mayazes
Një ndriçues modern i krijuar me një dizajn të thjeshtë dhe minimalist. I pështatshëm për ambiente të brendshme si në shtëpi dhe zyra. Me material cilësor çeliku në ngjyrë të zezë dhe koka e ndriçuesit prej druri. Lloji i ndricuesit GU10-LED   Përmasat Lartësia (në mm) 1500 Gjerësia (në mm) 250 Gjatësia (në mm) 1050
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3 X4.6W