Ndriçues i varur Eglo 39896 Cadinaro
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39896 Cadinaro

Available:Në gjëndje
27,000 Lek
Image
Secure
Ndricues i varur Eglo. Modeli 39896 pjesë e linjës Cadinaro
Ndriçues i thjeshtë dhe modern. 
Një ndriçues tepër unik në lloin e tij. Me një dizajn mjaftë të thjeshë. Tepër modern i bukur dhe mjaftë i mirë për tu përdorur në dekorimin e sallonit të shtëpisë. I thjeshtë me ndriçim LED në ngjyrë të bardhë të ngrohtë dhe me material tepër të mirë çeliku dhe druri në ngjyrë gri dhe kafe. 
Ndriçimi LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë).

Përmasat:

Lartësia (në mm): 1500
Diametri (në mm): 600
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Numri i llambave dhe fuqia: 1X35W
Ndricues i varur Eglo. Modeli 39896 pjesë e linjës Cadinaro Ndriçues i thjeshtë dhe modern.  Një ndriçues tepër unik në lloin e tij. Me një dizajn mjaftë të thjeshë. Tepër modern i bukur dhe mjaftë i mirë për tu përdorur në dekorimin e sallonit të shtëpisë. I thjeshtë me ndriçim LED në ngjyrë të bardhë të ngrohtë dhe me material tepër të mirë çeliku dhe druri në ngjyrë gri dhe kafe.  Ndriçimi LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë).
Përmasat:

Lartësia (në mm): 1500 Diametri (në mm): 600  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz 
Numri i llambave dhe fuqia: 1X35W