Ndriçues i varur Eglo 39485 Termini
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 39485 Termini

Available:Në gjëndje
45,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39485 pjesë e linjës Termini
Një ndriçues modern i krijuar me një dizajn kristalor mjaftë unik dhe të thjeshtë dhe përdorimi i materialit tepër cilësor të çelikut në njgyrë të zezë. 
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Ndricimi LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë).
 
Përmasat
Lartësia (në mm): 1500
Gjerësia (në mm):  95
Gjatësia (në mm): 1590

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2X7.75W, 1X30.5W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39485 pjesë e linjës Termini Një ndriçues modern i krijuar me një dizajn kristalor mjaftë unik dhe të thjeshtë dhe përdorimi i materialit tepër cilësor të çelikut në njgyrë të zezë.  I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Ndricimi LED, 3000K (i bardhë, i ngrohtë).   Përmasat Lartësia (në mm): 1500 Gjerësia (në mm):  95 Gjatësia (në mm): 1590

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 2X7.75W, 1X30.5W