Ndricues i varur Eglo 39371 Canelas
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-80%
Ndricues i varur Eglo 39371 Canelas
Ndricues i varur Eglo 39371 Canelas

Ndricues i varur Eglo 39371 Canelas

Available:Në gjëndje
8,900 Lek 45,000 Lek
Image
Secure

Ndricues i varur Eglo 39371 Canelas

 • Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 39371 pjesë e koleksionit Canelas.
 • Eshtë një ndriçues dekorativ i bërë me stil, e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave. Mjaftë modern dhe me një pamje tërheqëse.
 • Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
 • Materiali cilësor i aluminit në ngjyrë të bardhë dhe kabllo transparentë.
 • Ndriçimi LED (e bardhë, e ngrohtë).

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

39371

Familja:

Canelas

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

5X4,6W

Materiali / ngjyra:

Alumin ngjyre e bardhe/ kabllo trasparente

Numri i llambave:

5

Lloji i llampes:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Gjerësia (në mm):

130 

Gjatësia (në mm):

1160

Ndricues i varur Eglo 39371 Canelas

 • Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 39371 pjesë e koleksionit Canelas.
 • Eshtë një ndriçues dekorativ i bërë me stil, e projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të dhomave. Mjaftë modern dhe me një pamje tërheqëse.
 • Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
 • Materiali cilësor i aluminit në ngjyrë të bardhë dhe kabllo transparentë.
 • Ndriçimi LED (e bardhë, e ngrohtë).

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

39371

Familja:

Canelas

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

5X4,6W

Materiali / ngjyra:

Alumin ngjyre e bardhe/ kabllo trasparente

Numri i llambave:

5

Lloji i llampes:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1100

Gjerësia (në mm):

130 

Gjatësia (në mm):

1160