Ndriçues i varur Eglo 39289 Marghera
Ndriçues i varur Eglo 39289 Marghera
Ndriçues i varur Eglo 39289 Marghera

Ndriçues i varur Eglo 39289 Marghera

13,900 Lek
35,000 Lek
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39289 pjesë e koleksionit Marghera. Një ndriçues dekorativ dhe funksional në të njëjtën kohë.  I prodhuar në stilin avant-garde, i projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të ambienteve. I përshtatshëm për ambiente të brendshme. Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi. Materialet mjaftë cilësore çelik,...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 39289 pjesë e koleksionit Marghera.
Një ndriçues dekorativ dhe funksional në të njëjtën kohë. 
I prodhuar në stilin avant-garde, i projektuar për ndriçimin parësor ose dytësor të ambienteve. I përshtatshëm për ambiente të brendshme.
Montohet direkt në tavan me vida dhe pllakë montimi.
Materialet mjaftë cilësore çelik, alumin, plastikë në ngjyrë të bardhë.
Ndriçimi LED, 3000K (i ngrohtë)
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Diametri (në mm) 650
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës) IP20
IP20 Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X12.8W, 1X21.3W

Artikuj të lidhur