NDRICUES I VARUR EGLO 39119 FALCADO

2,500 Lek
5,100 Lek
Ndriçues i varur Eglo 39119 Falcado Ndriçues i varur Eglo 39119, pjesë e linjës Falcado. Ndriçues klasik i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur. Ndriçues i varur Eglo 39119 Falcdo i përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj kryesisht në sallone por jo...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo 39119 Falcado

 • Ndriçues i varur Eglo 39119, pjesë e linjës Falcado.
 • Ndriçues klasik i krijuar me një dizajn të thjeshtë, elegante dhe shumë të bukur.
 • Ndriçues i varur Eglo 39119 Falcdo i përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj kryesisht në sallone por jo vetëm.
 • Ideali për të tërhequr vëmendje dhe për të lënë mbresë me pamjen e tij.
 • Ndriçoni dhe zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm me ndriçuesit më të mirë nga ndriçues i varur Eglo 39119 Falcado.
 • Lloji i ndriçuesit E14.

Përmasat:
 • Lartësia (në mm) 280
 • Gjatesia (në mm) 120
 • Pesha (në kg) 0.5

Informacione teknike:
 • Shkalla e mbrojtjes IP20
 • Klasa e mbrojtjes 1
 • Tensioni i rrjetit 220-240V, 50/60Hz
 • Tensioni i funksionimit 220-240V, 50/60Hz
 • maksimumi Fuqia (1) 1X40W

Artikuj të lidhur