Ndriçues i varur Eglo 390095 Cordoba
Ndriçues i varur Eglo 390095 Cordoba
Ndriçues i varur Eglo 390095 Cordoba
Ndriçues i varur Eglo 390095 Cordoba

Ndriçues i varur Eglo 390095 Cordoba

39,000 Lek
Sale
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390095 Cordoba I krijuar me një dizajn ku ndërthuret eleganca me stilin modern duke i dhënë këtij ndriçuesi një pamje unike dhe shumë të bukur. Ndriçues i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme. Materiali cilësor dhe rezistent çelik në ngjyrë të zezë dhe qelq...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390095 Cordoba
I krijuar me një dizajn ku ndërthuret eleganca me stilin modern duke i dhënë këtij ndriçuesi një pamje unike dhe shumë të bukur. Ndriçues i përshtatshëm në dekorimin e ambienteve të brendshme.
Materiali cilësor dhe rezistent çelik në ngjyrë të zezë dhe qelq në ngjyrë bakri.
Lloji i ndriçuesit E27

Përmasat
Lartësia (në mm) 1500
Gjerësia (në mm) 245
Gjatësia (në mm) 1255

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X40W

Artikuj të lidhur