Ndriçues i varur Eglo 390092 Jazminia 1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 390092 Jazminia 1

Available:Në gjëndje
48,000 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49684 pjesë e koleksionit Jazminia 1. Ndriçues modern i krijuar nga bashkimi i modernes me thjeshtësinë dhe bukurinë deri në detaje në mënyrë që të ofroi një pamje unike në shtëpitë tuaja, hotele, bujtina etj.
Materiali cilësor i çelikut është i kombinuar në ngjyrat të zezë dhe gold.
Ndricimi E27
 
Përmasat:
Lartësia (në mm): 1500
Gjërësia (në mm): 565
Gjatësia (në mm): 1160
 
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20 (mbrojtja ndaj lagështirës)
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 6X40W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 49684 pjesë e koleksionit Jazminia 1. Ndriçues modern i krijuar nga bashkimi i modernes me thjeshtësinë dhe bukurinë deri në detaje në mënyrë që të ofroi një pamje unike në shtëpitë tuaja, hotele, bujtina etj. Materiali cilësor i çelikut është i kombinuar në ngjyrat të zezë dhe gold.
Ndricimi E27   Përmasat: Lartësia (në mm): 1500 Gjërësia (në mm): 565 Gjatësia (në mm): 1160  
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20 (mbrojtja ndaj lagështirës)
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 6X40W