Ndriçues i varur Eglo 390032 Altagracia
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 390032 Altagracia

Available:Në gjëndje
59,000 Lek
Image
Secure

Ndriçues i varur Eglo 390032 Altagracia

 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390032 i koleksionit Altagracia.
 • Një ndriçues unik me një pamje teje të veçantë që e bën të mundur të jetë lehtësisht i dallueshëm ndaj modeleve të tjera.
 • I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. Ideali në tërheqjen e vëmendje, dhe për ti dhënë vendit një pamje të mrekullueshme me ndriçim ideal. 
 • Materiali është i përbërë prej çeliku në ngjyrë të zezë ose gold e cila i jep këtij ndriçuesi një pamje mjaft të bukur dhe moderne.
 • Lloji i ndriçimit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

390032

Familja:

Altagracia

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

11W X 4

Materiali:

Celik i zi, i arte

Numri i llambave:

4

Lloji i llampes:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1500

Gjeresia (në mm):

65

Gjatesia (në mm):

1350

Ndriçues i varur Eglo 390032 Altagracia

 • Ndriçues i varur Eglo. Modeli 390032 i koleksionit Altagracia.
 • Një ndriçues unik me një pamje teje të veçantë që e bën të mundur të jetë lehtësisht i dallueshëm ndaj modeleve të tjera.
 • I përshtatshëm në ndriçimin dhe dekorimin e ambienteve të brendshme të shtëpisë suaj dhe jo vetëm. Ideali në tërheqjen e vëmendje, dhe për ti dhënë vendit një pamje të mrekullueshme me ndriçim ideal. 
 • Materiali është i përbërë prej çeliku në ngjyrë të zezë ose gold e cila i jep këtij ndriçuesi një pamje mjaft të bukur dhe moderne.
 • Lloji i ndriçimit LED 3000K (i bardhë i ngrohtë)

Informacionet Teknike

Marka:

Eglo

Kodi:

390032

Familja:

Altagracia

Klasa e sigurisë:

2

Tensioni i rrjetit elektrik:

220-240V,50/60Hz

Fuqia e ndricimit:

11W X 4

Materiali:

Celik i zi, i arte

Numri i llambave:

4

Lloji i llampes:

LED

Montim në kënd:

JO

Ndërrim i ngjyrës:

JO

Lartësi e ndryshueshme:

JO

Telekomandë:

JO

Shkalla e mbrojtjes:

IP20

Garancia:

5 vjet

 

Përmasat 

Lartësia (në mm):

1500

Gjeresia (në mm):

65

Gjatesia (në mm):

1350