Ndriçues i varur Eglo 33024 Riddlecombe
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products
-76%
Ndriçues i varur Eglo 33024 Riddlecombe
Ndriçues i varur Eglo 33024 Riddlecombe
Ndriçues i varur Eglo 33024 Riddlecombe

Ndriçues i varur Eglo 33024 Riddlecombe

Available:Në gjëndje
4,900 Lek 20,500 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 33024 pjesë e koleksionit Riddlecombe
Me një stil të veçantë vintage, i krijuar me një dizajn unik dhe shumë të bukur. I bërë për tu përshtatur me thuajse të gjithë ambientet e brendshme duke i dhënë shtëpisë suaj një pamje të veçantë dhe të bukur. Me material cilësor dhe rezistent çelik dhe dru në ngjyrat kafe dhe të argjentë
Lloji i ndriçuesit E27
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 360

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur nga Eglo. Modeli 33024 pjesë e koleksionit Riddlecombe Me një stil të veçantë vintage, i krijuar me një dizajn unik dhe shumë të bukur. I bërë për tu përshtatur me thuajse të gjithë ambientet e brendshme duke i dhënë shtëpisë suaj një pamje të veçantë dhe të bukur. Me material cilësor dhe rezistent çelik dhe dru në ngjyrat kafe dhe të argjentë Lloji i ndriçuesit E27   Përmasat Lartësia (në mm) 1100 Diametri (në mm) 360
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtje ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 1X60W