Ndriçues i varur Egli 98282 Apricale
Ndriçues i varur Egli 98282 Apricale
Ndriçues i varur Egli 98282 Apricale

Ndriçues i varur Eglo 98282 Apricale

4,900 Lek
15,500 Lek
Sale Sold out
Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98282, pjesë e koleksionit Apricale. Një dizajn i thjeshtë dhe modern me 4 llamba për ndriçim. Modeli është elegant dhe shumë i bukur. I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme. Pajisje ndriçimi bashkëkohore që do të shtojë elegancën dhe bukurinë shtëpisë, hotelit apo restorantit tuaj. Lloji i ndriçuesit...

Instock

Përshkrimi

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 98282, pjesë e koleksionit Apricale.
Një dizajn i thjeshtë dhe modern me 4 llamba për ndriçim.
Modeli është elegant dhe shumë i bukur.
I përshtatshëm për ambiente të ndryshme të brendshme.
Pajisje ndriçimi bashkëkohore që do të shtojë elegancën dhe bukurinë shtëpisë, hotelit apo restorantit tuaj.
Lloji i ndriçuesit E27
 
Permasat:
Lartësia (në mm) 1100
Gjerësia (në mm) 55
Gjatësia (në mm) 740

Informacione teknike:
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 4X60W

Artikuj të lidhur