NDRICUES I VARUR 96985 SABINAR
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

NDRICUES I VARUR 96985 SABINAR

Available:Në gjëndje
12,900 Lek
Image
Secure
Ndriçues i varur Eglo. Modeli pjesë e koleksionit 96985 SABINAR . Një ndriçues i bërë nga kombinimi i të bukurës dhe modernes. Me një dizajn elegant dhe të thjeshtë i bërë për të dekoruar dhe dhënë një pamje elegante ambienteve të brendshme. I formuar nga materiali cilësor i çelikut në ngjyrë te bardhe dhe pjesa e konturës druri në ngjyrë kafe.
 
Përmasat
Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 280

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W
Ndriçues i varur Eglo. Modeli pjesë e koleksionit 96985 SABINAR . Një ndriçues i bërë nga kombinimi i të bukurës dhe modernes. Me një dizajn elegant dhe të thjeshtë i bërë për të dekoruar dhe dhënë një pamje elegante ambienteve të brendshme. I formuar nga materiali cilësor i çelikut në ngjyrë te bardhe dhe pjesa e konturës druri në ngjyrë kafe.   Përmasat Lartësia (në mm) 1100
Diametri (në mm) 280

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë IP20
Klasa e sigurisë 2
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
 Numri I llambave dhe fuqia: 1X60W