Ndriçues i varur Eglo 94769 Cossano
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndriçues i varur Eglo 94769 Cossano

Available:Out of Stock
2,900 Lek 9,900 Lek
Secure

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94769 pjesë e koleksionit Cossano.
Ndriçues me një dizajn origjinal, i punuar me fije druri të derdhur në ngjyrë mjalti në nuancën e shurupit të panjës.
Elemente metalike në krom saten.
Një model për përdorim universal, si ndriçim i përgjithshëm ashtu edhe për zyrat, sallonet ambientet e studimit, lokalet, banak etj. Materiali mjaftë cilësor dhe rezistent çelik dhe dru. 

Përmasat
Lartësia (në mm) 1300
Gjerësia (në mm) 190
Gjatësia (në mm) 790
Gjatësia e kanopit (në mm) 710
Gjerësia e kanopit (në mm) 48 
artësia e kanopit (në mm) 24

Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X40W

Ndriçues i varur Eglo. Modeli 94769 pjesë e koleksionit Cossano.
Ndriçues me një dizajn origjinal, i punuar me fije druri të derdhur në ngjyrë mjalti në nuancën e shurupit të panjës.
Elemente metalike në krom saten.
Një model për përdorim universal, si ndriçim i përgjithshëm ashtu edhe për zyrat, sallonet ambientet e studimit, lokalet, banak etj. Materiali mjaftë cilësor dhe rezistent çelik dhe dru. 

Përmasat Lartësia (në mm) 1300 Gjerësia (në mm) 190 Gjatësia (në mm) 790 Gjatësia e kanopit (në mm) 710 Gjerësia e kanopit (në mm) 48  artësia e kanopit (në mm) 24
Informacione teknike
Shkalla e sigurisë (mbrojtja ndaj lagështirës): IP20
Klasa e sigurisë 1
Tensioni i rrjetit elektrik 220-240V,50/60Hz
Tensioni i punës 220-240V,50/60Hz
Numri i llambave dhe fuqia: 3X40W