Ndricues i jashtem Horoz Proton
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • SASITE E FUNDIT OFERTA
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i jashtem Horoz Proton

Available:Në gjëndje
1,900 Lek
Size
Image
Secure

Ndricues i jashtem Horoz Proton 2/4/6/8 W

 • HOROZ PROTON
 • Ndricues i jashtem Horoz PROTON, me nivel mbrojtjeje IP65. Ndriçuesi është prej metali dhe është projektuar për të ndriçuar zonat e peizazhit të kopshtarisë dhe fasadat e ndërtesave.
 • Teknologjia POWER LED e përdorur në ndriçimin arkitektonik garanton një jetëgjatësi minimale të llambës deri në 30,000 orë.
 • Ndriçimi i drejtuar i fasadave ju lejon të theksoni tiparet e ndërtesave dhe të siguroni ndriçimin e zonave fqinje të shtëpisë dhe kopshtarisë peizazhore.
 • Sistemi i lidhjes së instalimeve elektrike lejon përdorimin efikas të sensorëve të lëvizjes, si dhe sensorëve të muzgut.
 • Shkallë e lartë mbrojtjeje ndaj ndikimeve agresive mjedisore, falë përdorimit të bojës me rezistencë të lartë rezistente ndaj nxehtësisë.


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

076-039-0002/4/6/8

Tensioni: 

85-265V  / 50-60Hz

Fuqia:

2/4/6/8 WATT

Fluksi i ndritshëm:

260/360/540/720 lm

Temperatura e ngjyrave:

4200 K

Lloji LED:

LED

Jeta mesatare:

30.000 orë

Detaje

 • 1x2  LED's NdriçimLart&Poshtë
 • 2x2 LED's Ndriçim Lart&Poshtë
 • 3x2 LED's Ndriçim Lart&Poshtë
 • 4x2 LED's Ndriçim Lart&Poshtë

Shkalla e mbrojtjes

IP65

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Permasat 

Gjatesia

Gjeresia

Lartesia

2 WATT

80 mm

38 mm

73 mm

4 WATT

120 mm

38 mm 92 mm

6 WATT

185 mm

38 mm

95 mm 

8 WATT

220 mm

50 mm

95 mm

Ndricues i jashtem Horoz Proton 2/4/6/8 W

 • HOROZ PROTON
 • Ndricues i jashtem Horoz PROTON, me nivel mbrojtjeje IP65. Ndriçuesi është prej metali dhe është projektuar për të ndriçuar zonat e peizazhit të kopshtarisë dhe fasadat e ndërtesave.
 • Teknologjia POWER LED e përdorur në ndriçimin arkitektonik garanton një jetëgjatësi minimale të llambës deri në 30,000 orë.
 • Ndriçimi i drejtuar i fasadave ju lejon të theksoni tiparet e ndërtesave dhe të siguroni ndriçimin e zonave fqinje të shtëpisë dhe kopshtarisë peizazhore.
 • Sistemi i lidhjes së instalimeve elektrike lejon përdorimin efikas të sensorëve të lëvizjes, si dhe sensorëve të muzgut.
 • Shkallë e lartë mbrojtjeje ndaj ndikimeve agresive mjedisore, falë përdorimit të bojës me rezistencë të lartë rezistente ndaj nxehtësisë.


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

076-039-0002/4/6/8

Tensioni: 

85-265V  / 50-60Hz

Fuqia:

2/4/6/8 WATT

Fluksi i ndritshëm:

260/360/540/720 lm

Temperatura e ngjyrave:

4200 K

Lloji LED:

LED

Jeta mesatare:

30.000 orë

Detaje

 • 1x2  LED's NdriçimLart&Poshtë
 • 2x2 LED's Ndriçim Lart&Poshtë
 • 3x2 LED's Ndriçim Lart&Poshtë
 • 4x2 LED's Ndriçim Lart&Poshtë

Shkalla e mbrojtjes

IP65

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Permasat 

Gjatesia

Gjeresia

Lartesia

2 WATT

80 mm

38 mm

73 mm

4 WATT

120 mm

38 mm 92 mm

6 WATT

185 mm

38 mm

95 mm 

8 WATT

220 mm

50 mm

95 mm