Ndricues i jashtem Horoz Palmiye-3
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i jashtem Horoz Palmiye-3

Available:Out of Stock
5,800 Lek
Secure

Ndricues i jashtem Horoz Palmiye-3

 • HOROZ PALMIYE 3
 • Ndricues i jashtem Horoz Palmiye-3, për ndriçimin e ambjentit tuaj është projektuar për të ndriçuar zonat e parkut dhe kopshtit. 
 • Ndriçues prej celiku inox ne ngjyre te zeze . 
 • Priza standarde E27, lejon përdorimin e llambave LED ose ekonomike.
 • Ndricues i jashtem Horoz Palmiye-3 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).
 • Ndriçimi me cilësi të lartë do të theksojë veçantinë e pamjes se kopshtit tuaj.


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

075-001-0003

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

Max 100 WATT

Ngjyra

E zeze 

Lloji Llambes:

E27

Materiali

Celik inox/celik i galvanizuar

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

500 mm

Diametri

150 mm

Thellesia

230 mm

Ndricues i jashtem Horoz Palmiye-3

 • HOROZ PALMIYE 3
 • Ndricues i jashtem Horoz Palmiye-3, për ndriçimin e ambjentit tuaj është projektuar për të ndriçuar zonat e parkut dhe kopshtit. 
 • Ndriçues prej celiku inox ne ngjyre te zeze . 
 • Priza standarde E27, lejon përdorimin e llambave LED ose ekonomike.
 • Ndricues i jashtem Horoz Palmiye-3 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).
 • Ndriçimi me cilësi të lartë do të theksojë veçantinë e pamjes se kopshtit tuaj.


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

075-001-0003

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

Max 100 WATT

Ngjyra

E zeze 

Lloji Llambes:

E27

Materiali

Celik inox/celik i galvanizuar

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

500 mm

Diametri

150 mm

Thellesia

230 mm