Ndricues i jashtem Horoz Nar-1
Review: 5 - "A masterpiece of literature" by John Doe, written onMay 4, 20020
Great
Kategoritë
 • KATALOG NDIÇIMI
 • OFERTAT
 • EGLO
 • NDRICUES
 • ECOSOFT
 • ELEKTRIKE
 • SISTEME NGROHJE & FTOHJE
 • HIDROSANITARE
 • TRAJTUES AJRI
 • electro-track-order-icon
 • TRANSPORT FALAS
 • electro-return-icon
 • MUNDESI KTHIMI
 • electro-payment
 • PAGUAJ
  NE DORE
 • electro-brands-icon
 • VETEM BRENDE
  TOP
Latest Products

Ndricues i jashtem Horoz Nar-1

Available:Në gjëndje
3,200 Lek
Color
White
Black
Image
Secure

Ndricues i jashtem Horoz Nar-1

 • HOROZ NAR 1
 • Ndricues i jashtem Horoz Nar-1 mund te përdoret për ndriçimin e jashtëm: fasadat, ndërtesat dhe oborret, për ndriçimin e rrugëve, parqeve, për banim, për peizazhe, për ndriçimin e këndeve të lojërave dhe parkingjeve, zonave të kafeneve. , restorante etj
 • Feneri ka një formë unike që krijon një pamje romantike dhe elegante. Dizajn i mirë, qëndrueshmëri në funksionim, mirëmbajtje minimale.
 • Ky model i ndricuesit është i instaluar në mur, në një sipërfaqe vertikale
 • Priza standarde E27 është e përshtatshme për një llambë (1 pc) me të njëjtën bazë . Llamba blihet veçmas. Llamba mund të zëvendësohet lehtësisht në rast të dështimit ose, për shembull, për të ndryshuar ndriçimin, temperaturën e ngjyrës (ngrohtë-ftohtë)
 • Ndricues i jashtem Horoz Nar-1 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).
 • Trupi është prej alumini rezistent ndaj korrozionit, plastikë e qëndrueshme;

Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

075-016-0001

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

Max 60 WATT

Ngjyra

E zeze / e bardhe

Lloji Llambes:

E27

Materiali

Alumin / plastike

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

240 mm

Diametri

170 mm

Thellesia

210 mm

 

Ndricues i jashtem Horoz Nar-1

 • HOROZ NAR 1
 • Ndricues i jashtem Horoz Nar-1 mund te përdoret për ndriçimin e jashtëm: fasadat, ndërtesat dhe oborret, për ndriçimin e rrugëve, parqeve, për banim, për peizazhe, për ndriçimin e këndeve të lojërave dhe parkingjeve, zonave të kafeneve. , restorante etj
 • Feneri ka një formë unike që krijon një pamje romantike dhe elegante. Dizajn i mirë, qëndrueshmëri në funksionim, mirëmbajtje minimale.
 • Ky model i ndricuesit është i instaluar në mur, në një sipërfaqe vertikale
 • Priza standarde E27 është e përshtatshme për një llambë (1 pc) me të njëjtën bazë . Llamba blihet veçmas. Llamba mund të zëvendësohet lehtësisht në rast të dështimit ose, për shembull, për të ndryshuar ndriçimin, temperaturën e ngjyrës (ngrohtë-ftohtë)
 • Ndricues i jashtem Horoz Nar-1 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).
 • Trupi është prej alumini rezistent ndaj korrozionit, plastikë e qëndrueshme;

Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

075-016-0001

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

Max 60 WATT

Ngjyra

E zeze / e bardhe

Lloji Llambes:

E27

Materiali

Alumin / plastike

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

240 mm

Diametri

170 mm

Thellesia

210 mm