Ndricues i jashtem Horoz Mimoza 3
Ndricues i jashtem Horoz Mimoza 3

Ndricues i jashtem Horoz Mimoza 3

4,900 Lek
Sale
Ndricues i jashtem Horoz Mimoza 3 HOROZ MIMOZA 3 Ndricues i jashtem Horoz Mimoza-3, për ndriçimin e ambjentit tuaj është projektuar për të ndriçuar zonat e parkut dhe kopshtit.  Ndriçues prej celiku inox ne ngjyre krom .  Ndricues i jashtem Horoz Mimoza-3 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit...

Instock

Përshkrimi

Ndricues i jashtem Horoz Mimoza 3

  • HOROZ MIMOZA 3
  • Ndricues i jashtem Horoz Mimoza-3, për ndriçimin e ambjentit tuaj është projektuar për të ndriçuar zonat e parkut dhe kopshtit. 
  • Ndriçues prej celiku inox ne ngjyre krom . 
  • Ndricues i jashtem Horoz Mimoza-3 ka një shkallë mbrojtjeje IP44 (mbrojtje kundër pluhurit me diametër më shumë se 1 mm dhe kundër pikave, rrymave të ujit që bien në çdo kënd).
  • Ndriçimi me cilësi të lartë do të theksojë veçantinë e pamjes se kopshtit tuaj.


Informacione teknike

Marka

Horoz

Origjina

Turqi

Kodi

076-002-0003

Tensioni: 

220-240V  / 50-60Hz

Fuqia:

5.5 WATT

Fluksi ndricimit

186 lm

Ngjyra

Krom / mat

Lloji Llambes:

SMD LED

Materiali

çelik inox, plastikë

Shkalla e mbrojtjes

IP44

Garancia

3 vjet

 

Permasat 

Lartesia

1570mm

Diametri

160 mm

Thellesia

-

Artikuj të lidhur